Darja is Very Inspiring Person volgens Fonk Magazine

In de top 20 van Most inspiring people van 2017 wordt Darja dappere ondernemer genoemd. Wil je weten waarom, lees dan verder.


BAM! Puurpxl in top 3 bij 50 beste bureaus van Nederland

Lees meer
Lauwerecht 38
3515 GS Utrecht.
info@puurpxl.nl
030 27 58 950

Onze aanpak

UX strategie Data driven design Technische realisatie Optimalisatie Conversie

Als we een opdracht van een klant krijgen is onze eerst vraag altijd: Waarom? Wij vinden dat de oplossing die soms in de briefing wordt beschreven ook anders kan. We denken graag mee en gaan op zoek naar de vraag achter de vraag.

Wat levert het de organisatie op en wat heeft de gebruiker eraan? Onze eerste stap is daar antwoord op te krijgen. Dat is de basis van ieder concept dat we samen bedenken.

Wat we doen

Hoe we werken

We stellen vragen. Veel vragen. Zodat we weten waar we onze keuzes en ons concept op moeten baseren. We blijven weg van aannames.

Statistieken en cijfers zijn mooi, maar zeggen niet alles. Bijvoorbeeld niets over waarom een bezoeker afhaakt of juist wel doorklikt. En ook niet welke content er door de bezoeker gemist wordt.

Daarom praten we het liefst met de gebruiker zelf. En als dat niet kan toetsen we tussentijds onze oplossingen. En dat werkt. Bekijk bijvoorbeeld onze case voor Natuurmonumenten maar eens.

Werksessie bij de klant

Werksessie bij de klant

Waarom Puurpxl?

Ons DNA

We zijn authentiek, stoer, deskundig, open en effectief. Maakt ons dat dan zo anders dan andere bureaus? Scroll maar even naar de quotes van onze klanten en oordeel zelf.

29Klanten

6jaar gemiddelde klantenrelatie

21jaar ervaring in het vakgebied

89bull's eyes

Meer weten

Darja kan je alles over onze werkwijze vertellen. Bel of mail voor een afspraak.

Maak een afspraak