PUURPXL

Stage Entertainment

responsive website

terug naar cases Cases

Stage Entertainment

De klantvraag:
Ontwerp een gebruiksvriendelijke en conversie gerichte website, die goed vindbaar is en ruimte voor social media integratie biedt.

Joop van den Ende Theaterproducties is onderdeel van Stage Entertainment. Stage Entertainment produceert grote theaterproducties, voornamelijk musicals, in acht landen. Het onderdeel Holiday on Ice produceert en presenteert wereldwijd de ijsshows. In Nederland worden kaarten voor de grote theaterproducties via verschillende kanalen verkocht. De website is een belangrijk promotiemiddel en verkoopkanaal.

Doel van de website:
Een website die inspireert en verleidt tot het bezoeken van een voorstelling. Je moet snel en makkelijk tickets kunnen bestellen.

De doelgroep:
Liefhebbers van live entertainment (theater, musical, cabaret en muziek) en de klant die een evenement wil organiseren of op zoek is naar een zakelijk arrangement.

De oplossing:
Een omgeving die bruist van de inspiratie voor de avond van je leven. Beleef de voorpret voor een show op de minisite van een musical, concert of voorstelling. Je kunt er video en foto’s bekijken, kennismaken met de cast, reviews lezen en zien welke arrangementen er mogelijk zijn. 

Boeken kan op ieder moment en is goed zichtbaar, ook als je dat direct op de homepage wilt doen. Bezoekers kunnen op twee manieren zoeken, snel, door de zoekmachine te gebruiken, maar ook op een meer aansprekende manier, door via de afbeeldingen te scrollen.

Het uiteindelijke resultaat:
Een levendige website waar je als liefhebber van live entertainment je hart kunt ophalen, voor, tijdens en na de voorstelling.

Vragen over dit project?

Puurpxl werkte aan:

Concept, design

Oplevering:

juni 2015

Bezoek stage-entertainment.nl

Meer projecten

Terug naar boven