PUURPXL

European Urology

Een geslaagde make-over!

terug naar cases Cases

European Urology

In 2008 heeft Puurpxl, in opdracht van Elsevier een nieuw design voor European Urology gemaakt. Nu - ruim 5 jaar later - is het tijd voor een redesign.

Bij de oude website was het niet mogelijk om de verschillende social media kanalen in te zetten en was de site niet geschikt voor de verschillende mobiele devices. Daarnaast is de look & feel gedateerd, waardoor de website druk, onoverzichtelijk en niet up-to-date oogt. Tijd voor een visuele en functionele make-over dus!

Allereerst hebben we het bestaande design naar een nieuwe online stijl omgezet, passend binnen de huidige online trends: ruimer opgezet, minder vol en lichter en frisser van kleur. Aan de hand van de nieuwe visuele stijl zijn vervolgens de functionele aanpassingen verder uitgewerkt in interactie en visueel ontwerp.

Bij het redesign van de site is rekening gehouden met de wensen en verwachtingen van de doelgroep. Om de site toegankelijker te maken is de navigatie en de zoekfunctie verbeterd. Daarnaast is de site nu responsive en geschikt voor de verschillende mobiele devices en is het inzetten van de social media kanalen ook mogelijk.

Het resultaat is een vernieuwde, frisse website passend binnen de huidige online trends. Een geslaagde online make-over van European Urology!

 

Vragen over dit project?

Puurpxl werkte aan:

grafisch- en interactie ontwerp

Samenwerking met:

Code

Oplevering:

februari 2014

Bezoek europeanurology.com

Meer projecten

Terug naar boven